Werken bij

Oog voor onze medewerkers - Wij hechten er waarde aan dat onze medewerkers op de juiste plek zitten en voldoening uit hun werk halen. Daarom bieden wij ons personeel ook de ruimte om zich door te ontwikkelen en mee te denken. Wij staan altijd open voor talent.

Kom jij bij ons werken ?

Wij hebben onderstaande vacatures beschikbaar:

Junior Monteur

Heb jij geen handleiding nodig voor het in elkaar zetten van een kas(t)? Hou je van afwisseling? Werk je graag in de buitenlucht en op hoogte? Én wil je dit ook nog eens door heel Europa doen?

Bekijk deze vacature

Constructie Engineer

Ben jij een engineer die sterk in zijn schoenen staat maar er niet naast loopt? Iemand die een kei is in het maken van tekeningen zodat de productie kan draaien? Dan hebben wij een baan die bij jou pa...

Bekijk deze vacature

Engineer

Ben jij een engineer die klaar is voor een eerste of volgende stap? Iemand die een kei is in het visualiseren van een ‘’kas-to-be’’ in Revit en samenwerkt met de afdelingen sales en projectmanagement?...

Bekijk deze vacature

Constructeur

Ben jij een constructeur waar we op kunnen bouwen ? Iemand die ervaring heeft met constructieberekeningen? Dan hebben wij een baan die bij jou past!

Bekijk deze vacature