Wim Peters Kwekerijen (NL) Referentieproject

Wim Peters Kwekerijen (NL)

Familiebedrijf Wim Peters Kwekerijen produceert, teelt en verpakt Romatomaten en andere speciale en exclusieve tomatenrassen op 16 hectare in Someren.  Het bedrijf is vooruitstrevend, onafhankelijk en vooruitziend en ziet heel veel kansen voor de tomatenteelt. De ondernemer maakt zoveel mogelijk gebruik van de nieuwste duurzame technieken voor een optimaal resultaat en de beste kwaliteit. Een voorbeeld hiervan is LED-belichting, waardoor hij jaarrond, energiezuiniger en productiever kan telen.

Nog maar twee├źnhalf  jaar geleden verwoeste een hagelstorm in slechts twee minuten het volledige bedrijf. Dat was aanleiding voor een nieuw begin. Wim Peters koos voor volledige nieuwbouw, waarbij de nieuwste technieken zijn gebruikt die voldoen aan alle milieueisen; een moderne kas met onder meer diffuus glas, een zeven meter hoge kas voor een beter klimaat, verticale ventilatoren en LED-belichting.

Maurice Kassenbouw heeft respect voor de veerkracht van het bedrijf. We zijn blij dat we Familiebedrijf Wim Peters konden helpen met een nieuwe start (16 hectare in 2016).


  • Wim Peters Kwekerijen (NL)
  • Wim Peters Kwekerijen (NL)
  • Wim Peters Kwekerijen (NL)